Verkkosivujen ylläpito

WordPress -sivustojen ylläpitopalvelu, joka auttaa sinua keskittymään olennaiseen verkkosivujen kanssa painimisen sijaan.

Miksi verkkosivut tarvitsevat ylläpitoa?

Verkkosivujen mielletään usein olevan kertaluontoinen ostos, joka ei sen jälkeen kustanna mitään, mutta todellisuudessa verkkosivut ovat hankintana saman tapaisia kuin esimerkiksi autot ja kodit.

Autoja tarvitsee huoltaa säännöllisesti, jotta niiden toimintaan voi luottaa ja niillä pääsee turvallisesti paikasta A paikkaan B. Toisin kuin autoilla, verkkosivuilla ei ole lain määräämää katsastusaikaväliä, mutta säännöllinen huolenpito ja optimointi varmistavat silti niiden toimivuuden ja luotettavuuden.

Kodit ovat tässä suhteessa täysin samanlaisia. Säännöllinen huolenpito, kuten siivoaminen, pitää kodin kuin kodin viihtyisänä, ja kodin ilmettä päivitetään uudistamalla sistusta. Peruskorjaukset sekä uuden rakentaminen kuuluvat myös useiden kodinomistajien arkeen.

Ylläpidossa kannattaa turvautua ammattilaiseen

Autot ja kodit eivät usein ole suoraan linkittyneitä yrityksesi liikevaihtoon ja tulokseen, mutta verkkosivut ovat usein ensimmäinen asia jonka potentiaalinen asiakas yrityksestänne näkee. Verkkosivujen perimmäinen tarkoitus onkin tuoda lisää näkyvyyttä, liidejä, ja edistää myyntiä.
 
Yritysten verkkosivujen kanssa kannattaa kuitenkin muistaa, että potentiaaliset asiakkaat ja sivustolla vierailijat kyllästyvät nopeasti, ja siksi sivuston latausnopeudella on suora vaikutus konversioprosenttiin sekä hakukoneoptimointiin.
 
Nopeuden lisäksi sivustojen toimivuus ja turvallisuus ovat ylläpitopalvelun tärkeimpien kriteerien joukossa. Tietomurtojen ja rikkinäisten verkkosivustojen vaikutus brändin imagolle on äärimmäisen negatiivinen, ja siksi on tärkeää valita sivustollensa asiantunteva ylläpitopalvelu.

Ylläpitopalvelumme edut

Asiantunteva

Tiimimme koostuu vahvan osaamisen omaavista WordPress-asiantuntijoista, joten tavoitatte aina ensimmäisellä asiakaspalvelun yhteydenotolla henkilön, jolla on kaikki valmiudet vastata kysymyksiinne ja ratkaista haastaviakin teknisiä ongelmatilanteita.

Keskitetty

Ei enää kehässä juoksua ja viiden eri tahon kanssa neuvottelua. Ylläpitopalvelumme avulla voitte keskittää verkkosivustonne ylläpidon sekä halutessanne myös sen jatkokehityksen meidän tehtäväksemme. Asiakaspalvelumme voi näin auttaa kaikissa sivustoonne liittyvissä asioissa.

Kattava

Palvelumme kattaa halutessanne kaiken, aina huippunopeasta palvelintilasta ja verkkotunnuksen rekisteröinnistä sivuston päivityksiin sekä tietoturvaan saakka – ilman lisäkustannuksia. Kasvu ja huippu -paketeissa mukana tulevat kehitystunnit voitte käyttää haluamanne sivuston osa-alueen kehittämiseen. Koko palvelu-valikoimamme on vapasti käytettävissänne.

Kaikkiin paketteihimme sisältyy

Tietoturva ja varmuuskopiot.

Palvelimemme on kovetettu hyökkäyksiä vastaan, ja jokaista sivustoa valvotaan 24/7 murtojen ja uhkien varalta. Mikäli sivusto murretaan, sen siivoaminen tapahtuu takuumme piirissä. Kaikki sivustot varmuuskopioidaan kahdennetusti.

Ajantasaiset päivitykset

Huolehdimme kaikista sivustonne päivityksistä niin WordPressin, teemojen, kuin lisäosienkin osalta. Testaamme sivuston toimivuuden aina ennen päivityksiä sekä niiden jälkeen.

24/7 valvonta

Valvomme sivustonne toimintaa, turvallisuutta, nopeutta, sekä hakukonesijoituksia kellon ympäri. Halutessanne voimme myös suorittaa sivustolle esimerkiksi nopeusoptimointia.

Huippunopea palvelin

Käyttämämme pilvipalvelimet on viritetty huippuunsa juuri WordPress -sivustoja ajatellen, ja tarjoavat tavallista webhotellia paremman kodin sivustollenne. Skaalautuvuuden ansiosta sivustonne ei kaadu suurtenkaan liikennemäärien alla.

Ongelmatilanteisiin reagointi

Mikäli havaitsemme sivustollanne ongelmatilanteen, ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin sivuston palauttamiseksi toimitaan niin pian kuin mahdollista.

Säännöllinen raportointi

Kaikki työmme ja valvontamme tallennetaan, ja jokaisen kuukauden päätteksi saatte niistä kattavan raportin, joka antaa erinomaisen kuvan sivuston nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Kuukausi
Vuosi

Perus

Matka kohti kasvua alkaa
29
/kk
 • 24/7 Valvonta
 • Päivitykset
 • Asiakastuki
 • Varmuuskopiot
 • Kehitystunnit
 • Ylimenevät kehitystunnit 100€/h

Kasvu

Vauhdittamassa sivustosi huipulle
59
/kk
 • 24/7 Valvonta
 • Päivitykset
 • Asiakastuki
 • Varmuuskopiot
 • Kehitystunnit
 • Ylimenevät kehitystunnit 80€/h
Suosituin

Huippu

Huipulla pysymisen tueksi
99
/kk
 • 24/7 Valvonta
 • Päivitykset
 • Asiakastuki
 • Varmuuskopiot
 • 1 Kehitystunti
 • Ylimenevät kehitystunnit 80€/h

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kehitystunnit tarkoittavat ja mihin niitä voi käyttää?

Kehitystunnit vastaavat henkilöstömme käyttämiä työtunteja sivustonne sekä liiketoimintanne kehittämiseksi. Kehitystuntimme sisältävät kaikki palvelumme, kuten hakukoneoptimoinnin sekä sisällöntuotannon. Emme siis rajoita kehitystunteja koodimuutoksiin, vaan voitte halutessanne pyytäää meitä kirjoittamaan sivustollenne uuden artikkelin. Mikäli palvelupakettinne rajat tulevat vastaan, teemme teille sopimushinnastomme mukaisen tarjouksen koko työstä.

Miten palvelunne eroaa muista ylläpitopalveluista?

Muissa ylläpitopalveluissa joudutte useimmiten itse toimittamaan esimerkiksi sivustolle lisättävän artikkelin tietyssä palveluntarjoajan määrittelemässä muodossa kuvineen ja ohjeistuksineen. Kehitystuntiemme vapaan määritelmän ja laajan osaamisalueemme ansiosta me emme aseta teille rajoitteita sen suhteen, missä muodossa artikkeli meille toimitetaan. Voimme halutessanne siis esimerkiksi myös nopeusoptimoida tai uudistaa sivustoanne tai sen grafiikoita.

Voimmeko hyödyntää palvelua omille asiakkaillemme?

Tottakai! Mikäli haluatte ulkoistaa esimerkiksi toteuttamienne sivustojen ylläpitämisen meille, hoidamme kaikki palvelupakettien mukaiset muutokset ilman, että asiakkaanne tietää meidän olemassaolostamme. Mikäli teillä on useita sivustoja, voitte pyytää kumppanihinnoittelua sekä räätälöityä tarjousta myynniltämme. Myyntimme tavoittatte helposti esimerkiksi yhteydenotto lomakkeemme kautta tai suoraan osoitteesta myynti@edullisetverkkosivut.fi.

Sopiiko palvelu kaikille muille kuin WordPress -sivustoille?

Palvelumme soveltuu ainoastaan WordPress -sivustoille, mutta WordPress -sivuston tyypille, suuruudelle, tai ominaisuuksille ei ole rajoitteita.

Mikäli verkkosivut ovat esimerkiksi puhtaasti harraste- tai henkilökohtaiseen käyttöön, ei niiden latausnopeudella ja tietoturvalla ole usein ole yhtä suurta merkitystä kuin yrityksien sivustoilla. Näissä tilanteissa kaikki mitä tarvitaan on luotettava ja edullinen webhotelli.

Tarjoatteko alennusta useista sivustoista?

Tarjoamme 20% alennuksen asiakkaille, joilla on vähintään kolme sivustoa meillä ylläpidossa. Alennus myönnetään automaattisesti sivustoille, joilla on vuosisopimus. Paljousalennus on tarkoitettu yrityksenne omille sivustoille.

Tuntien siirtyminen ja yhdistely

Kehitystunteja ei voi siirtää seuraavalle kuukaudelle eikä yhdistää toisen kuukauden tunteihin. Tämä johtuu siitä, että hinnoittelumme on rakennettu kilpailukykyiseksi työmäärän ennakoinnin avulla, ja mikäli tunteja voisi siirrellä eri kuukausille, olisi meidän mahdoton ennakoida eri kuukausille kohdistuvaa työmäärää ja vastaus- sekä toteutusaikamme kärsisi. 

Verkkosivut vielä hankkimatta tai uudistuksen tarpeessa?

Toteutamme responsiivisia verkkosivustoja asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja edullisesti. Kaikki Sivustoasiakkaamme saavat ylläpitopalvelumme veloituksetta ensimmäisen 6kk ajaksi.